VIDEO Q&A #1: Este important un control medical înainte de a începe viața sexuală?

Timp de citire: < 1 minut
     Lansăm o serie de filmulețe video în care voluntarii rețelei Youth Klinic Moldova (YK) punctează principalele întrebări ale vârstei, iar specialiști YK sugerează răspunsuri care să ajute adolescenții/tinerii să călătorească mai ușor prin perioada de tranziție spre maturitate.
     
      Video#1: Este important un control medical înainte de a începe viața sexuală? Răspunsul este DA! De ce? Explică medicul urolog-androlog Radu Guțuleac, specialist YK Neovita, Chișinău. Spoiler: nerabdarea poate duce la urmări neplăcute pe termen scurt și lung, precum și riscuri binecunoscute – o sarcină sau o infecție cu transmitere sexuală. Află ce trebuie să faci pentru ca fiecare experiență sexuală să fie o experiență cu adevarat dorită, dar nu grabită de o împrejurare anume, de o altă persoană sau de anturaj.
 

    Proiectul este realizat de A.O. „Sănătate pentru tineri” și Centrul de Resurse la nivel național în servicii de sănătate prietenoase tinerilor „Neovita” – creatorii rețelei Youth Klinic Moldova -, cu sprijinul financiar al Fundației Suedeze ERIKS Development Partner.

 
      Vorbim deschis despre provocările vârstei FĂRĂ TABU într-o manieră prietenoasă pe canalul nostru de YouTube @youtklinicmoldova Abonează-te ca să te știm printre prietenii YK!