Consiliere HIV/SIDA

Consiliere HIV/SIDA

     Testul rapid la HIV/SIDA și alte infecții cu transmitiere sexuală (ITS) este CONFIDENȚIAL, GRATUIT (la alegere ANONIM) și se face prin analiza unei picături de sânge prelevate din vârful degetului. Rezultatul este gata în cel mult 15 minute. BONUS: prezervative și lubrifiați GRATUIT!

     Un rezultat NEGATIV înseamnă să știi că nu ești o sursă de răspândire a virusului. Un rezultat POZITIV prevede acordarea asistenței de specialitate pentru începerea când mai urgentă a tratamentului. Terapia antiretrovirală este unica metodă de control a infecției.

     Solicită cu încredere o consiliere din partea specialistului Youth Klinic și obține, de asemenea, informații despre cum poți accesa PrEP (profilaxia pre-expunere) și PEP (profilaxie post-expunere).  

TESTAREA cel puțin o dată pe an la HIV și la alte Infecții cu Transmitere Sexuală (ITS) ESTE O PRACTICĂ BUNĂ DE SĂNĂTATE pentru toți cei care sunt activi sexual, deoarece calea sexuală este cea mai răspândită modalitate de transmitere a virusului HIV. Ultimul și cel mai sever stadiu al evoluției infecției cu virusul HIV este SIDA.

Când nu cunoști adevarata stare de sănătate a partenerului/partenerei, orice CONTACT SEXUAL FĂRĂ PREZERVATIV este un PERICOL de infectare.

Testul rapid la HIV/SIDA și alte infecții cu transmitiere sexuală este CONFIDENȚIAL, GRATUIT (la alegere ANONIM) și se face prin analiza unei picături de sânge prelevate din vârful degetului. Rezultatul este gata în cel mult 15 minute.

La începutul oricărei relații, este recomandat ca ambii parteneri să se testeze pentru HIV și alte infecții cu transmitere sexuală (ITS).

Un rezultat NEGATIV înseamnă să știi că nu ești o sursă de răspândire a virsului, iar un rezultat POZITIV – începerea când mai urgentă a tratamentului. Terapia antiretrovirală este unica metodă de control a infecției.

NU EXISTĂ VACCIN ANTI-HIV, dar există modalități de a opri răspândirea virusului! Testează-te ACUM, dacă ai avut un contact sexual fără prezervativ (neprotejat).

BONUS: prezervative și lubrifiați GRATUIT!

Solicită cu încredere o consultație a specialistului Youth Klinic și obține, de asemenea, acces la PrEP (profilaxia pre-expunere) care să te protejeze de HIV sau la PEP (profilaxie post-expunere) care împiedică infectarea, în cazul în care ai fost expus(ă) la un risc de a lua HIV.